Elite smiley

JULEFROKOST UD AF HUSET

 

Julen nærmer sig, og det er tid til at bestille catering til den årlige julefrokost. Hos Frimann's Gourmet har vi sammensat nogle forskellige julemenuer, som er vores bedste bud på et fuldendt og smagfuldt julebord. Alle vores menuer er nøje gennemtænkt så de er velegnet til julefrokost mad der leveres ud af huset.

 

Bestil ved at kontakte os på tlf. 70 22 43 22 eller skriv os en email. Har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

  • Levering på hele Sjælland
  • Levering til aftalt tid
  • Anrettet og serveringsklart

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

JULEMENU "klassisk" 159,- pr. kuvert.

  • Hvide marinerede sild med løg og kapers
  • Æg og rejer med mayo
  • Frisk rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo
  • Hjemmelavet hønsesalat med masser af hønsekød
  • Ribbensteg med rødkål
  • Glaseret juleskinke med klassisk grønlangkål
  • Hjemmelavet julefrikadeller med rødbeder
  • Ris a' la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce
  • Friskbagt brød samt smør og fedt

JULEMENU "favorit" 199,- pr. kuvert.

  • Hvide marinerede sild med løg og kapers
  • Æg og rejer med mayo
  • Frisk rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo
  • Gravad Nordsølaks, på Frimanns egen opskrift, med sennepsdressing
  • Hjemmelavet hønsesalat med masser af hønsekød
  • Ribbensteg med rødkål
  • Andesteg på gammeldags facon, med æbler og svesker
  • Glaseret juleskinke med klassisk grønlangkål
  • Hjemmelavet julefrikadeller med rødbeder
  • Ris a' la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce
  • Friskbagt brød samt smør og fedt

JULEMENU "den store" 249,- pr. kuvert.

  • Hvide marinerede sild med løg og kapers
  • Æg og rejer med mayo
  • Frisk rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo
  • Gravad Nordsølaks, på Frimanns egen opskrift, med sennepsdressing
  • Hjemmelavet hønsesalat med masser af hønsekød
  • Ribbensteg med rødkål
  • Andesteg på gammeldags facon, med æbler og svesker
  • Glaseret juleskinke med klassisk grønlangkål
  • Hjemmelavet julefrikadeller med rødbeder
  • Mørbrad og bacon, skåret i medaljon og serveret med stuvet svampe
  • Ris a' la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce
  • Friskbagt brød samt smør og fedt

JULEMENU "med tvist" 238,- pr. kuvert.

  • Marineret sildefileter serveret med løg og fennikelsalat med store kapers
  • Frimanns Gravad Norsk laks på salater med sennepsdressing og dild
  • Friskbagt brød samt smør og fedt
  • Rosastegt kornfodret oksecyvette fra Hereford kvæg
  • Langtidsstegt dansk svinebryst serveret i rødvin med figner og skalotteløg
  • Små stegte kartofler med citrontimian og smør
  • Frisk rødkålssalat med tyttebær, bagte mandler, honning og æbleeddike
  • Marineret bagte rødder på  farvet salater med knust vesterhavsost
  • Ris a' la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce

Praktisk information

Maden er anrettet på elegante hvide fade og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at tage filmen af fadene og servere. Vi anbefaler levering 30 min. inden I skal spise. Bestilles til minimum 20 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ