Elite smiley

2-5 retters vælg-selv menu

 

Fra 269 kr pr kuvert 

 

Med vores 3-retters menu sørger vores kokke for, at du kan begejstre hele selskabet med en velsmagende madoplevelse. Her får du alle vores bedste retter! 

Du kan vælge mellem 2-5 retter, alt efter hvad du ønsker. 

 

Prisen er følgende:

2-retter 279                            4-retter 389

3-retter 329                            5-retter 439

 

 

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf 70224322


 

Sammensæt din menu mellem følgende retter:

 

FORRETTER

Klar svampe consumme med kantareller, sprødt kyllingeskind, friske uter og persilleolie

Friske rejer og asparges. Serveret med kold hollandaisecreme, malt flager og krydderurtesalat

Tatar af okse serveret med syltet bøgehat, estragonmayo og rugbrødsknas

Røgsaltet laks med rød karse, maltstøv og ørredrogn. Hertil citroncreme og grøn olie

Porcheret torsk, ørredrogn, fennikel og dild. Serveret med brunet smør og hvidvinsreduktion

Jordskokkesuppe med æble, kammusling, estragon olie og frisk brøndkarse


HOVEDRETTER

Rosastegt oksemørbrad serveret med langtidsbagte pastinakker, syltede brombær og palmekål. Hertil pommes Anna og trøffelsauce

Rosastegt kalvemørbrad serveret med ristede svampe, selleripure og palmekål. Hertil pommes Anna og kraftig sauce på rødvin og ramsløg.

Braiseret kalvespidsbryst serveret med langtidsbagte glaserede rødløg, råsyltet tyttebær og friske ærteskud. Hertil kartoffelkompot samt kraftig sauce


DESSERTER

Vaniljeparfait serveret med mørk chokoladecreme, solbærpure, marcipancrumble og brændt hvid chokolade. Hertil friske blåbær og skovsyre

Råsyltede rabarber og rabarberpaifait. Serveret med brændt hvid chokolade, marcipancrumble og skovsyre

Karamelliseret æbletærte serveret med hyldeblomstcreme, solbærpure og mynteolie


 

Sammensæt din egen 2-5 retters menu mellem disse lækre retter:

 

 

Forretter

  • Klar svampe consumme med grøn asparges, sprødt kyllingeskind, friske uter og persilleolie
  • Friske rejer og asparges. Serveret med kold hollandaisecreme, malt flager og krydderurtesalat
  • Tatar af okse serveret med syltet bøgehat, estragonmayo og rugbrødsknas
  • Røgsaltet laks med shisokarse, maltstøv og ørredrogn. Hertil maskeret æble og grøn olie
  • Porcheret torsk, ørredrogn, fennikel og dild. Serveret med brunet smør og hvidvinsreduktion
  • Jordskokkesuppe med æble, kammusling, estragon olie og frisk brøndkarse

 

 

Hovedretter

  • Rosastegt oksemørbrad serveret med langtidsbagte pastinakker, syltede brombær og palmekål. Hertil pommes Anna og trøffelsauce
  • Rosastegt kalvemørbrad serveret med ristede svampe, selleripure og sølvbede. Hertil pommes Anna og kraftig sauce på rødvin og ramsløg.
  • Braiseret kalvespidsbryst serveret med langtidsbagte glaserede rødløg, råsyltet tyttebær og friske ærteskud. Hertil kartoffelkompot samt kraftig sauce

 

Desserter

  • Vaniljeparfait serveret med mørk chokoladecreme, solbærpure, marcipancrumble og brændt hvid chokolade. Hertil friske blåbær og skovsyre
  • Råsyltede rabarber og rabarberpaifait. Serveret med brændt hvid chokolade, marcipancrumble og skovsyre
  • Karamelliseret æbletærte serveret med hyldeblomstcreme, solbærpure og myntejuice

 

Gæster 

Menuen skal bestilles til minimum 10 kuverter. 

Praktisk information

Forretten er portionsanrettet på hvide fade, hvis det ønskes kan hver portion let og elegant løftes over på en tallerken. Det varme er pakket i folie og termokasser og I skal selv arrangere det på egne fade. Kødet skal I selv skære og saucen skal varmes. 

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQVi sidder klar til at hjælpe dig på tlf 70224322