Elite smiley

CATERING TIL BRYLLUP

Frimann’s Gourmet tilbyder mad ud af huset til bryllup og det er vores fornemmeste opgave at levere en bryllupsmenu udover det sædvanelige hver gang. Vi har stor erfaring i catering til bryllup og vi hjælper gerne med flere ting til brylluppet. Fra det praktiske omkring bryllupsmenuen til kokken der skal afvikle menuen, hvilken service, hvor finder vi det rigtige sted at holde vores bryllup er alle eksempler på catering til bryllup.

 

Er du interesseret i at høre mere eller ønsker du at reservere den dag hvor I skal holde bryllup er du velkommen til at ringe til os på 70 22 43 22 eller skrive en email. Vi glæder os til at høre fra jer og håber vi får lov til at lave maden til jeres bryllup

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

3-RETTERS BRYLLUPSMENU 299,- pr. kuvert. Bestilles til min. 30 kuverter

 

Rimet laks

  • Rimet laks i skiver anrettet på salater med grønne asparges, lakserogn, syltet ingefær, brøndkarse og limeskum
  • Frimanns hjemmebagte pandebrød med havsalt

Oksemørbrad

  • Helstegt oksemørbrad, rosastegt og serveret i skiver, med saute af årstidens grønt, ristet portobello, friske ærteskud, creme rösti kartoffel og kanterelsauce

Fondant og creme brulé

  • Chokoladefondant - creme brulé - vaniljeis, brændt hvid chokolade - friske bær og hindbærgele

Bryllupsmenuen er vores bud på en super lækker menu til en rigtig god pris. Den smager godt og ser godt ud på en tallerken, den er gennemtestet og vi ved den virker hver gang. Ønsker du at udvide bryllupsmenuen til en 4 eller 5-retters menu har vi lavet nogle forslag til ekstra retter som kan tilkøbes.

 

Tilkøbsretter 60,- pr. kuvert

 

Jomfruhummer

  • Jomfruhummer cappuccino med skiver af kammusling, skum og kakao

Sashimi tun

  • Frisk lynstegt sashimi tun på spidskål og tang med soyasirup

Jordskokker

  • Cremet jordskokkesuppe med dildolie og baconstøv

Carpaccio

  • Let røget kalvecarpaccio serveret med let syltet grøntsager og syrnet fløde

Ost

  • 2 europæiske gårdoste med figenkompot, oliven og grovkiks

Frimanns Gourmet brænder for at lave den perfekte mad hver gang, og det vil I og Jeres gæster kunne se og smage. Hos os er der ingen bryllupper, der er ens. Vi laver vores mad ud af huset til brylluppet nøjagtig som I ønsker det.

 

Har I nogle ideer eller ønsker til Jeres bryllup, eller ønsker I blot at lave en forhåndsreservations så kontakt os gerne på 70 22 43 22 eller skriv en email til os. Som udgangspunkt kan alt lade sig gøre. Det er Jer der ved hvordan I vil have det, og vi hjælper gerne med at opfylde Jeres ønsker.

 

I er meget velkomne til at se på vores andre menuer, og vi vil også rigtig gerne udarbejde et specielt tilbud til Jer.