Elite smiley

CATERING TIL BRYLLUP

Frimann’s Gourmet tilbyder mad ud af huset til bryllup og det er vores fornemmeste opgave at levere en bryllupsmenu udover det sædvanlige hver gang. Vi har stor erfaring i catering til bryllup og vi hjælper gerne med flere ting til brylluppet. Fra det praktiske omkring bryllupsmenuen til kokken der skal afvikle menuen, hvilken service, hvor finder vi det rigtige sted at holde vores bryllup er alle eksempler på catering til bryllup.

 

Er du interesseret i at høre mere eller ønsker du at reservere den dag hvor I skal holde bryllup er du velkommen til at ringe til os på 70 22 43 22 eller skrive en email. Vi glæder os til at høre fra jer og håber vi får lov til at lave maden til jeres bryllup

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

3-Retters bryllupsmenu
299,- pr kuvert

Vi har sammensat en elegant og velsmagende 3-retters menu til jeres bryllup. Tilkøbsretter er muligt, for 4 eller 5 anretninger.

 

Forret

Røgsaltet laks med shisokarse, maltstøv og ørredrogn. Hertil maskeret æble og grøn olie. 
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havssalt. 

 

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad serveret med langtidsbagte pastinakker, syltede brombær og palmekål. Hertil pommes Anna og trøffelsauce.

 

Dessert

Vaniljeparfait serveret med hvid chokoladecreme, solbærpure, marcipancrumble og krystaliseret mørk chokolade. Hertil friske solbær og skovsyre.