Elite smiley

Catering

Catering er kernen i Frimanns Gourmet. Om det er mad til en lille privat fødselsdag for 15 gæster eller det er virksomhedens årlige julefrokost til 500 gæster hører det under katagorien catering. Leder du efter catering i København eller Sjælland, står vi klar med hjælpen.

 

Er du interesseret i at høre mere om vores catering eller ønsker du at reservere en dato, er du velkommen til at ringe til os på 70 22 43 22 eller skrive en email. Du kan også gå på opdagelse her på siden og bestille din mad online.

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

Populære catering menuer hos Frimanns Gourmet

Favorit menuer

Prøv en af vores populære favorit menuer. Prisen starter fra 250,- for en buffet og op til 329 for en 3-retters menu.

Se menuerne HER

Favoritmenu

Forårs/sommerbuffet

Det bedre vejr står for døren og hos Frimanns Gourmet har vi lavet en buffet med afsæt i foråret og sommeren. Buffeten koster 275,- og kan bestilles fra 20 kuverter

Se buffeten HER

Forårsmenu

3-retters menu

Prøv en af vores 3-retters menuer. Du kan både vælge en af vores populære favorit menuer eller du kan selv sammensætte din egen 3-retters menu

Se menuerne HER

3-retters catering menu

Catering til hele Sjælland

Hos Frimanns Gourmet har vi valgt at fokusere på catering til hele Sjælland, og det er vi rigtig gode til. Vi har investeret i det rigtige udstyr det kræves for, at maden transporteres forsvarligt fra vores køkken til der hvor den skal serveres. Vi har stor erfaring med catering i København, Nordsjælland, Næstved samt resten af Sjælland.

 

Catering er for os ensbetydende med levering af mad. Det kan være alt fra 3-6 retters portionsanrettet mad, en lækker aften buffet, den autentiske tapas anretning til en uformel søndagsbrunch eller familien årlige skovtur. Vi hjælper jer gerne og vi elsker at lave mad og det kan både ses og smages.

 

Går I med nogen ideer til et arangement vil vi gerne høre fra jer, vi hjælper jer gerne og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre. Ønsker I at reservere en dato eller høre mere er I velkommen til at kontakte os på 70 22 43 22 eller email. Vi ser frem til at høre fra jer.