Elite smiley

Konfirmationsmenu 

Vores konfirmationsbuffet er sammensat udfra konfirmandens favoritter og den rammer rigtigt stort set hver gang. Den er et sikkert hit for både store og små. Du kan bestille vores konfirmationsbuffet ud af huset på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Læs vores FAQ og få svar på det meste.

 

Levering på hele Sjælland

Levering til aftalt tid

Anrettet og serveringsklart

Konfirmationsbuffet 265,- pr kuvert

 

Forret - Vælg mellem

Tarteletter med høns i asparges. Toppet med bred persille.

eller

Cremet tunmousse anrettet på salat med store flotte rejer, dild og citron

Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt

Hovedret

Rosastegt oksecyvette af kornfodret Angus.

Marineret kamstegsfilet stegt med krydderurter

Kyllingebryst supreme med lime-mangochutney

Fransk ærtesalat, grønne salater med fine ærter, syltet skalotteløg, friske ærteskud og koldpresset rapsolie

Tomatsalat af forskellige tomater med rødløg og feta

Pasta salat med pesto, babyspinat og bagte mandler.

Små marinerede kartofler vendt med friske krydderurter

Rødvinssauce

Dessert

Frimanns hjemmelavede islagkage med lag af daim is og brownie cookie dough iscreme, serveret med syltet skovbær og knas

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Islagkagen skal I selv anrette enten på fade eller tallerkner. Bestilles til min. 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Med Frimann`s er der styr på mad til konfirmation 

 

Med Frimann`s Gourmets konfirmationsmenu, er du sikret 100% hjemmelavet bad, som bliver skabt fra bunden. Med vores konfirmationsbuffet får du et udvalg af forskellige retter, så alle kan være med uanset spisevaner, allergier eller andet, som kunne have indflydelse på éns spisevaner og få lækker mad, som er fremstillet af friske råvarer. Vi hjælper med arrangementer over hele Sjælland, så kontakt os endelig hvis vi skal sparre dig for stressen i køkkenet. 

 

Vi hjælper gerne med smagfulde menuer, og vi leverer mad til konfirmation Sjælland, så uanset hvor på vores smukke ø, du befinder dig, så er Frimann`s klar til at hjælpe dig, så du kan serverer smagfulde retter fremstillet fra bunden af friske råvarer uden selv at skulle svede over pander og gryder. Koncentrer dig i stedet om at fejre den store dag og konfirmanden, og lad os sørger for at dine gæster sent vil glemme denne store dags menu.  Kontakt os nu, og bestil mad til konfirmation over hele Sjælland. Vores menu er sammensat af konfirmandens favoritter, og vi rammer næsten altid plet med vores menu, hvor du både får forret, hovedret og dessert, og dette leveres naturligvis til aftalt tid. Vores menu er sammensat af forskellige retter, og her er nogle med kød, hvor andre er uden. På denne måde kan alle være med uanset diæt og spisevaner, og inden behøver at gå sultne fra bordet. Vi ved at udseendet spiller en væsentlig rolle, og derfor leverer vi vores retter i kreative anretninger, så du får en pæn buffet, som fremstår indbydende for dine gæster. Ud fra vores kunders bedømmelser rammer vi sjældent ved siden af, hvilket vore høje score på trustpilot vidner om. Her har 192 kunder bedømt os, hvilket har givet os en score på 4.8 ud af fem. Vi er dog altid lydhøre for eventuel kritik eller ønsker, og vi hviler bestemt ikke på laurbærrene. Tværtimod knokler vi hver eneste dag, og vi ser hver eneste menu, som vores ultimative prøve. Din konfirmation har topprioritet hos os. 

 

Kontakt os i dag og hør nærmere om vores konfirmationsbuffet

 

På vores hjemmeside kan du læse vores FAQ, som giver svar på de fleste spørgsmål. Her finder du også vores kontaktinformationer, så du kan få flere informationer om dine muligheder for konfirmationsmenu ud af huset, hvis du skal afholde konfirmation på Sjælland. 

 

 


Ønsker du at bestille eller at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller mail

Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.