Elite smiley

MAD UD AF HUSET

Skal I bruge mad ud af huset til jeres næste arrangement, hvor der er kræset for maden og det ikke er samlebåndsarbejde er Frimanns Gourmet det rigtige.

 

Gå på opdagelse i vores univers af smagfulde menuer og bestil online her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller emailØnsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan se alle vores menuer HER

VORES BUFFETER

Sammensæt din egen buffet eller vælg en af vores smagfulde favorit buffeter. Alle buffeter leveres anrettet og serveringsklar på elegant hvid service.
SE MERE

 

3-RETTERS

Prøv en af vores smagfulde favorit menuer eller sammensæt din egen 3-retters menu. Vores selskabsmenuer kan både anrettes på tallerken eller de kan serveres ved bordet.
SE MERE

 

ANLEDNINGER

Skal du holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller andet kan vi hjælpe med maden. Vi levere også gerne mad til jeres næste påske eller julefrokost.
SE MERE

 


Vi tilbyder levering af mad ud af huset på hele Sjælland altid til gode priser

Hos Frimanns Gourmet yder vi madlevering til alle typer af arrangementer. Fra den mindre fødselsdag med 10 gæster til firmaets årlige sommerfest med 500 gæster. Vi laver alt slags mad. Fra portionsanrettet festmad til den helt store aftenbuffet. Tapas, brunch og stående buffet er også en mulighed som mad ud af huset. Endvidere kommer vi på hele sjælland og vil kunne hjælpe Jer om det er København eller Næstved der skal bruges mad.

Alle vores menuer er nøje gennemtænkt og lavet specielt til at kunne leveres fra vores køkken til Jer, uden at det på nogen måder tager skade af det. Alt vores mad leveres anrettet og varmt lige til at sætte på bordet og spise. Nemmere bliver det ikke. Hos os anrettes alt maden på pænt hvidt service med mindre andet er aftalt.
Hver weekend kører vores biler fra køkkenet i Næstved mod København hvor der leveres mad ud af huset. Endvidere kommer vi jævnligt i Roskilde, nordsjælland, Køge, Slagelse, Holbæk samt resten af sjælland. Lyder det som noget som noget for Jer, er I meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en menu der passer til Jeres ønsker og behov. Eller vi kan sammensætte en menu specielt til Jer. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os, 70 22 43 22 eller email