Elite smiley

3-retters menu

 

Sammensæt 3-retters menu som I ønsker eller prøv en af vores lækre 3-retters favorit menuer. 

Bestil her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Læs vores FAQ og få svar på det meste

 

Levering på hele Sjælland

Levering til aftalt tid

Anrettet og serveringsklart

3-retters menu "favorit" 249,- pr. kuvert

 

Forret

Frimanns varmrøget laks rørt med creme fraiche og friske krydderurter toppet på salater med lakserogn og radise crudite

Frimanns pandebrød med olivenolie og havsalt

Hovedret

Helstegt kornfodret Hereford cyvette serveret med sæsonens bagte rodfrugter, små ovnstegte kartofler og kraftig rødvinssauce

Dessert

Chokolade brownie med skum af hvid chokolade og tørret hindbær

BESTIL

3-retters menu "favorit" 299,- pr. kuvert

 

Forret

Saltet laksefilet med peber og purløg anrettet på farvede salater med skum af økologisk rygeost

Friskbagt pandebrød med olivenolie og havsalt

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad med frisk timian serveret med saute af årstidens grøntsager, mini portobello, nye kartofler bagt i smør og timiansauce

Dessert

Kærnemælks pannacotta med syltet skovbær, skum og knas

BESTIL

Praktisk information

Forretten er portionsanrettet på hvide fade, hvis det ønskes kan hver portion let og elegant løftes over på en tallerken. Desserten er anrettet i portionsglas. Det varme er pakket i folie og termokasser og I skal selv arrangere det på egne fade. Kødet skal I selv skære og saucen skal varmes. Bestilles til minimum 20 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

3-retters menu "sammensæt selv" 329,- pr. kuvert

 

Forretter

Rimet laks i skiver på salater med rygeost creme, crudite af agurk og radis, lakserogn, brøndkarse og dildolie

Carpaccio af let røget kalv på spæde salater med kapers, spåner af parmasan og olivenolie

Terrin bagt af laks, krebs og rejer serveret på hjertesalat med grønne asparges og chunky tomatdressing med estragon

Gravad okseinderlår, marineret og saltet, serveret med crisp salat, friske krydderurter og ingefærdressing

Jomfruhummer cappuccino med friske urter, jomfruhummer, skum og kakao

Hovedretter

Helstegt Angus oksefilet serveret med hvide rodfrugter vendt med bredbladet persille, skalotteløg i balsamico, små nye kartofler og smørpisket rødvinssauce

Rosastegt kalvefilet serveret med bagte rødløg, glaseret gulerødder, creme rösti kartoffel og estragonsauce

Helstegt krondyrsfilet serveret med råsyltet tyttebær, honning glaseret pære, spæde rodfrugter, små kartofler stegt i smør og persille samt cremet vildtsauce

Helstegt kalvemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, creme rösti kartoffel og skovsmavpesauce tilsmagt med portvin

Gourmet gris stegt med farin og æbler serveret med farvet hjertesalat vendt med grillet squash, grønne asparges og honningdressing, små kartofler med krydderurter og let dijonsauce

Desserter

Bagt chokoladeganache med top af hvid chokolademousse serveret med syltet skovbær og vaniljeis

creme brulé med sprød karamel, friske bær og vanilje is

Bagte æbler på sprød mørdej med mazzarin hertil vaniljeskum og kanelsirup

Fragilite med passionsfrugtmousse og hakket belgisk chokolade serveret med friske bær

2 europæiske gårdoste med figen kompot, oliven tapenade og grovkiks

Se flere spændende menuer - KLIK HER

  

Ønsker du at sammensætte din egen menu eller ønsker du at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller mail.

Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.