Elite smiley

Sommerbuffet ud af huset

 

Sammensæt selv eller bestil vores Sommerbuffet ud af huset her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Læs vores FAQ og få svar på det meste.

 

Levering på hele Sjælland

Levering til aftalt tidAnrettet og serveringsklart

BESTIL

Sommerbuffet 225,- pr. kuvert

(1. juni – 19. august)

 

Varmrøget laks serveret med syltet rødløg, frisk grøn asparges og purløgsdip

Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt

Rosastegt oksecyvette af kornfodret hereford

Unghanebryst serveret med lime-mangochutney

Nye danske kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette

Sprøde grønne salater med filet af nektrarin, grillet og syltet skalotteløg samt nye spire

Grønne salater med vandmelon, sukkerærter og feta

Rødvinssauce

Hjemmelavet islagkage med jordbær og vanilje. Hertil nøddeknas og blåbærkompot tilsmagt med bourbon

BESTIL

 

Se flere spændende menuer - KLIK HER

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Sommerbuffet - sammensæt selv 250 ,- pr. kuvert

 Du kan også selv sammensætte din Sommerbuffet fra vores menukort herunder.

Vælg:                     Ekstra retter:

1 x forretter......... Forret......25,-

2 x kød................  Kød.........35,-

3 x tilbehør.......... Tilbehør....15,-

1 x dessert..........  Dessert....20,-
Rødvins sauce samt hjemmebagt pandebrød med flagesalt, medfølger.

Vælg mellem følgende retter:

Forretter

Varmrøget laks serveret med syltet rødløg, frisk grøn asparges og purløgsdip

Varmrøget kulmulefilet serveret med frisk grøn asparges, belugalinser og pisket hummerfløde

Store flotte rejer serveret med frisk grøn asparges, sprød agurk, brødcrouton, dild og hjemmelavet rød dressing

Terrine af unghane bagt med svampe og pistacie serveret med syltet rødløg og aspargesmayo

Seranoskinke serveret med honning melon og bredbladet persille

Cæsarsalat med stegt kylling, brødcrotoner, tomat, parmasan og sprødstegt bacon

Vælg antal retter: 1 stk.
Ekstra ret............ 25,-

 

Kød

Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford

Rosastegt oksefilet af kornfodret hereford + 30 kr

Rosastegt oksemørbrad + 40 kr

Unghanebryst serveret med lime-mangochutney

Porchetta, langtidsstegt gris marineret med friske krydderurter

Lammeculotte stegt med krydderurter og citron

Kalveculotte stegt med rosenpeber

Sprængt kalkun glaseret med barbecue


Vælg antal retter: 2 stk.
Ekstra ret............ 35,-

Tilbehør

Nye danske smørristede kartofler med havsalt

Nye danske kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette

Sprøde grønne salater med filet af nektarin, grillet og syltet skalotteløg samt nye spire

Grønne salater med vandmelon, sukkerærter og feta

Tomatsalat med forskellige tomater, basilikum, rødløg og feta

Salat med nykogte majs, milde skalotteløg og friske ærteskud

Salat med grillet squash, crudite af hvid asparges og bagte mandler

Fransk ærtesalat med spæde salater, fine ærter, syltet rødløg samt friske ærteskud

Sprøde salater med nye gulerødder, grønne asparges og milde løg


Vælg antal retter: 3 stk.
Ekstra ret............ 15,-

Desserter

Hjemmelavet islagkage med jordbær og vanilje. Hertil nøddeknas og blåbærkompot tilsamgt med bourbon

Hjemmelavet cheesecake med kiksebund og frisk lemontop. Hertil blåbærkompot tilsmagt med bourbon

Luftig chokolademousse med skum og friske jordbær

Jordbærtiramisu. Lag af mascarpone, jordbærsirup og kaffedryppet ladyfingers. Top af belgisk chokolade og friske jordbær

Chokolade brownie med hindbærmousse, pistacie og friske sommerbær

Pannacotta med hindbærlåg og frisk frugt

Brie og emmentaler


Vælg antal retter: 1 stk.
Ekstra ret............ 20,-

 


Ved bestilling af "sammensæt selv" buffet, eller ønske om at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller mail

Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.