Elite smiley

3-RETTERS MENU

 

Sammensæt Jeres 3-retters menu som I ønsker eller prøv en af vores lækre 3-retters favorit menuer. Menuerne kan både serveres fra fade eller de kan portionsanrettes. Alt maden ankommer anrettet og serveringsklar, lige til at sætte på bordet.

 

Bestil online her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller email. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

  • Levering på hele Sjælland
  • Levering til aftalt tid
  • Anrettet og serveringsklart

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

3-RETTERS MENU "favorit" 249,- pr. kuvert.

 

Lakserilette

  • Frimanns varmrøget laks rørt med creme fraiche og friske krydderurter toppet på salater med lakserogn og radise crudite
  • Frimanns pandebrød med havsalt og olivenolie

Kornfodret Hereford cuvette

  • Helstegt kornfodret Hereford cyvette serveret med sæsonens bagte rodfrugter, små ovnstegte kartofler og kraftig rødvinssauce

Chokolade brownie

  • Chokolade brownie med skum af hvid chokolade og tørret hindbær

Praktisk information

Forret og dessert er portionsanrettet på hvide fade, hvis det ønskes kan hver portion let og elegant løftes over på en tallerken. Det varme er pakket i folie og termokasser og I skal selv arrangere det på egne fade. Kødet skal I selv skære og saucen skal varmes. Bestilles til minimum 20 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

3-RETTERS MENU "favorit" 299,- pr. kuvert.

 

Saltet laksefilet

  • Saltet laksefilet med peber og purløg anrettet på farvede salater med skum af økologisk rygeost
  • Friskbagt pandebrød med havsalt og olivenolie

Helstegt oksemørbrad

  • Rosastegt oksemørbrad med frisk timian serveret med saute af årstidens grøntsager, mini portobello, nye kartofler bagt i smør og timiansauce

Kærnemælks Pannacotta

  • Kærnemælks pannacotta med syltet skovbær, skum og knas

Praktisk information

Forretten er portionsanrettet på hvide fade, hvis det ønskes kan hver portion let og elegant løftes over på en tallerken. Desserten er anrettet i portionsglas. Det varme er pakket i folie og termokasser og I skal selv arrangere det på egne fade. Kødet skal I selv skære og saucen skal varmes. Bestilles til minimum 20 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

3-retters menu "sammensæt selv" 329,- pr. kuvert

 

Forretter

  • Rimet laks i skiver på salater med rygeost creme, crudite af agurk og radis, lakserogn, brøndkarse og dildolie
  • Carpaccio af let røget kalv på spæde salater med kapers, spåner af parmasan og olivenolie
  • Terrin bagt af laks, krebs og rejer serveret på hjertesalat med grønne asparges og chunky tomatdressing med estragon
  • Gravad okseinderlår, marineret og saltet, serveret med crisp salat, friske krydderurter og ingefærdressing
  • Jomfruhummer cappuccino med friske urter, jomfruhummer, skum og kakao

Hovedretter

  • Helstegt Angus oksefilet serveret med hvide rodfrugter vendt med bredbladet persille, skalotteløg i balsamico, små nye kartofler og smørpisket rødvinssauce
  • Rosastegt kalvefilet serveret med bagte rødløg, glaseret gulerødder, creme rösti kartoffel og estragonsauce
  • Helstegt krondyrsfilet serveret med råsyltet tyttebær, honning glaseret pære, spæde rodfrugter, små kartofler stegt i smør og persille samt cremet vildtsauce
  • Helstegt kalvemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, creme rösti kartoffel og skovsmavpesauce tilsmagt med portvin
  • Gourmet gris stegt med farin og æbler serveret med farvet hjertesalat vendt med grillet squash, grønne asparges og honningdressing, små kartofler med krydderurter og let dijonsauce

Desserter

  • Bagt chokoladeganache med top af hvid chokolademousse serveret med syltet skovbær og vaniljeis
  • creme brulé med sprød karamel, friske bær og vanilje is
  • Bagte æbler på sprød mørdej med mazzarin hertil vaniljeskum og kanelsirup
  • Fragilite med passionsfrugtmousse og hakket belgisk chokolade serveret med friske bær
  • 2 europæiske gårdoste med figen kompot, oliven tapenade og grovkiks

Ønsker du at sammensætte din egen menu eller ønsker du at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller email

Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.