Elite smiley

BUFFET

Sammensæt Jeres buffet som I ønsker eller prøv vores suveræne favorit buffet.

Alle buffeter anrettes på pæn hvid service, og alt maden ankommer anrettet og serveringsklar, lige til at sætte på bordet.

 

Bestil online her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller email. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

  • Levering på hele Sjælland
  • Levering til aftalt tid
  • Anrettet og serveringsklart

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

BUFFET "favorit" 199,- pr. kuvert.

 

  • Frimanns varmrøget laks serveret med crisp salat, syltet rødløg og purløgsskum
  • Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford
  • Barbecue marineret kamstegsfilet
  • Små ovnstegte kartofler med smør og havsalt
  • Salat med bagte rodfrugter og vendt med æblecider
  • Tomatsalat af forskellige tomater, rødløg og syrlig basilikumsolie
  • Frimanns hjemmebagte pandebrød med havsalt
  • Rødvinssauce og purløgsdip
  • Chokolade brownie med sød skum

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

BUFFET "sammensæt selv" 219,- pr. kuvert.

 

Vælg:                     Ekstra retter:

1 x forretter......... Forret......25,-

2 x kød................  Kød.........35,-

3 x tilbehør.......... Tilbehør....15,-

1 x dessert..........  Dessert....20,-

 

  • Frimanns hjemmebagte pandebrød med havsalt medfølger alle buffeter.
  • Rødvinssauce og purløgsdip medfølger alle buffeter 

FORRET

  • Frimanns varmrøget laks serveret med crisp salat, syltet rødløg og purløgsskum
  • Retro rejecocktail med frisk asparges, tomat og hjemmelavet rød dressing
  • Rejer og krebsehaler på sprøde salater serveret med lime og mangosalsa
  • Terrine af unghane bagt med blandede svampe og pistacienødder. Serveret på salatbund med lime-mangosalsa
  • Seranoskinke med melon og bredbladet persille
  • Torsk bagt med pesto og lufttørret skinke. Serveret med napolitan salat og urteolie

KØD

  • Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford
  • Rosastegt oksefilet af kornfodret Hereford +20,-
  • Unghanebryst serveret med lime-mangochutney
  • Filet af gris "royal" smurt med rub af farin, dijonsennep og krydderurter svøbt i bacon og langtidsstegt
  • Lammeculotte stegt med rosmarin og citronskal
  • Kalveculotte stegt med rosenpeber
  • Sprængt kalkun glaseret med barbecue

TILBEHØR

  • Små ovnstegte karttofler med smør og havsalt
  • Kolde kartofler med rødløg og bredbladet persille i vinaigrette
  • Perlebyg med syltet rødløg og forårsløg
  • Pasta penne med baby spinat, simidried tomat og vendt i pesto
  • Tomatsalat af forskellige tomater, rødløg og syrlig basilikumsolie
  • Salat med vandmelon, sukkerærter og feta
  • Hjertesalat med grillet squash, asparges og mormor dressing
  • Crisp salat med crudite af sprøde grøntsager og cafe dressing
  • Salat med bagte rodfrugter og vendt med æblecider

DESSERT

  • Chokolade brownie med skum og ananas i karamel
  • Mazzarinbund med hindbærmousse, bær og mynte
  • Æbletærte med vaniljeskum og kanelsirup
  • Rabarbertrifli "old school"
  • Chokolademousse med skum og bær
  • Brie og emmentaler med syltet nødder og grovkiks

Ønsker du at sammensætte din egen buffet eller ønsker du at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller email

Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.