Elite smiley

Buffet

Sammensæt din egen buffet eller bestil vores favorit buffet online her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Læs vores FAQ og få svar på det meste

 

Levering på hele Sjælland

Levering til aftalt tid

Anrettet og serveringsklart

Buffet "favorit" 199,- pr. kuvert

 

Frimanns varmrøget laks serveret med crisp salat, syltet rødløg og purløgsskum

Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford

Barbecue marineret kamstegsfilet

Små ovnstegte kartofler med smør og havsalt

Salat med bagte rodfrugter og vendt med æblecider

Tomatsalat af forskellige tomater, rødløg og syrlig basilikumsolie

Frimanns hjemmebagte pandebrød med havsalt

Rødvinssauce og purløgsdip

Chokolade brownie med sød skum

BESTIL

 

Se flere spændende menuer - KLIK HER

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Buffet "vælg selv" 219,- pr. kuvert

 

Vælg:                     Ekstra retter:

1 x forretter......... Forret......25,-

2 x kød................  Kød.........35,-

3 x tilbehør.......... Tilbehør....15,-

1 x dessert..........  Dessert....20,-

 

Frimanns hjemmebagte pandebrød med havsalt medfølger alle buffeter.

Rødvinssauce og purløgsdip medfølger alle buffeter 

FORRET

Frimanns varmrøget laks serveret med crisp salat, syltet rødløg og purløgsskum

Retro rejecocktail med frisk asparges, tomat og hjemmelavet rød dressing

Rejer og krebsehaler på sprøde salater serveret med lime og mangosalsa

Terrine af unghane bagt med blandede svampe og pistacienødder. Serveret på salatbund med lime-mangosalsa

Seranoskinke med melon og bredbladet persille

Torsk bagt med pesto og lufttørret skinke. Serveret med napolitan salat og urteolie

KØD

Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford

Rosastegt oksefilet af kornfodret Hereford +20,-

Unghanebryst serveret med lime-mangochutney

Filet af gris "royal" smurt med rub af farin, dijonsennep og krydderurter svøbt i bacon og langtidsstegt

Lammeculotte stegt med rosmarin og citronskal

Kalveculotte stegt med rosenpeber

Sprængt kalkun glaseret med barbecue

TILBEHØR

Små ovnstegte karttofler med smør og havsalt

Kolde kartofler med rødløg og bredbladet persille i vinaigrette

Perlebyg med syltet rødløg og forårsløg

Pasta penne med baby spinat, simidried tomat og vendt i pesto

Tomatsalat af forskellige tomater, rødløg og syrlig basilikumsolie

Salat med vandmelon, sukkerærter og feta

Hjertesalat med grillet squash, asparges og mormor dressing

Crisp salat med crudite af sprøde grøntsager og cafe dressing

Salat med bagte rodfrugter og vendt med æblecider

DESSERT

Chokolade brownie med skum og ananas i karamel

Mazzarinbund med hindbærmousse, bær og mynte

Æbletærte med vaniljeskum og kanelsirup

Rabarbertrifli "old school"

Chokolademousse med skum og bær

Brie og emmentaler med syltet nødder og grovkiks

Se flere spændende menuer - KLIK HER


Ønsker du at sammensætte din egen buffet eller ønsker du at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller mail

Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.