Elite smiley

FORÅR/SOMMERBUFFET

Hos Frimann's Gourmet har vi sammensat en lækker buffet der tager udganspunkt i foråret og sommerens råvarer. Som med alle vores andre buffeter er det med respekt for de gode råvarer og det gode håndværk.

Buffeten anrettes på pænt hvidt service, og alt maden ankommer anrettet og serveringsklar, lige til at sætte på bordet.

 

Bestil online her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller email. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

  • Levering på hele Sjælland
  • Levering til aftalt tid
  • Anrettet og serveringsklart

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

FORÅRS/SOMMERBUFFET 275,- pr. kuvert.

 

  • Varmrøget kulmule på romainesalat med baluga linser, brud af store saltvandsrejer, pisket hummerfløde og nye spirer
  • Frimanns hjemmebagte pandebrød bagt med økologisk ølandshvede, olivenolie og havsalt
  • Rosastegt oksefilet af kornfodret hereford kødkvæg
  • Ryg af dansk sommergris stegt med frisk rosmarin, timian og citron
  • Nye kartofler vendt med krydderurter, grov dijon og sød balsamico
  • Rød og grøn hjertesalat med filet af nektarin, grillet og syltet skalotteløg samt radise spirer
  • Grønne salater og spæde blade vendt med nye ristede grønsager, hvide og grønne asparges samt rapsolie og æbleeddike
  • Reduceret stegesky
  • Dansk smør pisket med kærnemælk og ramsløg
  • Jordbær tiramisu. Lag af mascarpone og jordbærsirup lagt med kaffedryppet savoiardi. Kakao top af belgisk chokolade og friske jordbær

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 20 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ