Elite smiley

VINTERBUFFET

Hos Frimanns Gourmet har vi sammensat en lækker vinterbuffet med udgangspunkt i de råvarer der er i årstid. Som med alle vores andre buffeter er det altid med respekt for de gode råvarer og det gode håndværk.

Buffeten anrettes på pænt hvid service, og alt maden ankommer anrettet og serveringsklar, lige til at sætte på bordet.

 

Bestil online her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller email. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

  • Levering på hele Sjælland
  • Levering til aftalt tid
  • Anrettet og serveringsklart

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

VINTERBUFFET 238,- pr. kuvert.

 

  • Varmrøget kulmule på farvede salater med karse, pisket cremefraiche og stenbidderrogn
  • Frimanns hjemmebagte pandebrød med havsalt og olivenolie
  • Rosastegt oksecyvette af kornfodret hereford kødkvæg
  • Porchetta "royal" bryst af dansk gris rullet med grov dijon, farin og krydderurter
  • Perlebyg med bagte skorzonerødder, bredbladet persille og små syltede skalotteløg
  • Farvet hjertesalat med crudite af rodfrugter, syltede grønne tomater og spåner af parmasan
  • Små ovnstegte kartofler med smør og havsalt
  • Kraftig skysauce
  • Bella de boskoop æble bagt på sprød mørdej med marcipan og abrikos, serveret med vaniljecreme og æblesirup

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 20 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ