Elite smiley

Vinterbuffet ud af huset

 

Sammensæt selv eller bestil vores vinterbuffet ud af huset her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Læs vores FAQ og få svar på det meste.

 

Levering på hele Sjælland

Levering til aftalt tidAnrettet og serveringsklart

BESTIL

Vinterbuffet 225,- pr. kuvert

(1. januar – 31. marts)

 

Varmrøget laks serveret med crudite af fennikel, dild og aspargesmayo

Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt

Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford

Porchetta, langtidsstegt gris marineret med friske krydderurter

Små smørristede kartofler med havsalt

Forskellige salater med pære, granatæble, bagte mandler og feta

Farvet salat med bagte rødbeder, feta og brombær

Rødvinssauce

Hjemmelavet islagkage med kirsebær og vanilje. hertil nøddeknas og blåbærkompot tilsmagt med bourbon.

BESTIL

 

Se flere spændende menuer - KLIK HER

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Vinterbuffet - sammensæt selv 250 ,- pr. kuvert

 Du kan også selv sammensætte din Vinterbuffet fra vores menukort herunder.

Vælg:                     Ekstra retter:

1 x forretter......... Forret......25,-

2 x kød................  Kød.........35,-

3 x tilbehør.......... Tilbehør....15,-

1 x dessert..........  Dessert....20,-
Rødvins sauce samt hjemmebagt pandebrød med flagesalt, medfølger.

Vælg mellem følgende retter:

Forretter

Varmrøget laks serveret med crudite af fennikel, dild og aspargesmayo

Varmrøget kulmulefilet serveret med store rejer, grillet citron, belugalinser og pisket hummerfløde

Rejer og krebsehaler sreveret med lime-mangosalsa

Terrine af unghane serveret med honningmelon og bredbladet persille

Seranoskinke serveret med æblesalat

Røget dyrekølle med rødbedecreme og krydderurtesalat

Andeterrin serveret med syltede rødløg, brøndkarse, rugbrødsknas og syrlig creme



Vælg antal retter: 1 stk.
Ekstra ret............ 25,-

Kød

Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford

Rosastegt oksefilet af kornfodret Hereford +20,-

Rosastegt oksemørbrad +30,-

Unghanebryst serveret med lime-mangochutney

Porchetta, langtidsstegt gris marineret med friske krydderurter

Lammeculotte stegt med rosenpeber

Sprængt kalkun glaseret med barbecue

Kalveculotte stegt med rosenpeber



Vælg antal retter: 2 stk.
Ekstra ret............ 35,-

Tilbehør

Små smørristede kartofler med havsalt

Kolde kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette

Perlebygsalat med bagte rodfrugter vendt med æblecidereddike

Forskellige salater med pære, granatæble, bagte mandler og feta

Grønne salater med bagte rodfrugter vendt med æblecider

Frisk rødkålssalat med tyttebær, bagte mangler, honning og æbleeddike

Farvet salat med bagt skorzonerrod, crudite af æble samt grillet og syltet skalotteløg

Salat med bagte rødbeder, feta og brombær

Grønne salater med bagte pastinakker og sveskeblommer

Tomatsalat med forskellige tomater, basilikum, rødløg og feta

Farvet salat med grillet squash, bagt skorzonerrod og syltet grøn tomat

Vælg antal retter: 3 stk.
Ekstra ret............ 15,-

Desserter

Hjemmelavet islagkage med mango og vanilje. Hertil nøddeknas og blåbærkompot, tilsmagt med balsamico

Hjemmelavet cheesecake med kiksebund og frisk lemontop. Hertil blåbærkompot tilsmagt med bourbon

Luftig chokolademousse med skum og syltet skovbær

Appelsintrifli. Mascarponecreme, appelsinkompot, makroner og toppet med chokolade

Chokolade brownie med passionsfrugtsmousse, pistacie og marineret frugt

Pannacotta med passionsfrugt

Brie og emmentaler

Æbletærte af bella de boskop bagt på mørdej og marcipan, glaseret med abrikos. Serveret med pisket creme tilsmagt med vanilje. 


Vælg antal retter: 1 stk.
Ekstra ret............ 20,-

 


Ved bestilling af "sammensæt selv" buffet, eller ønske om at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller mail

Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.