Elite smiley

Nytårsmenu ud af huset

Afslut året med maner og bestil en fantastisk 4 retters nytårsmenu hos Frimanns Gourmet. Vi har gjort det nemt for jer så I kun skal lune og anrette. 

Du kan bestille din nytårsmenu online her på siden. Har du spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 70 22 43 22 eller mail.

 

Levering på hele sjælland

Bestil fra 2 kuverter

4 retters nytårsmenu

 

 

UDSOLGT!!!

4-RETTERS NYTÅRSMENU 425,- PR. KUVERT.

 

Cremet hummersuppe
Cremet hummersuppe serveret med jomfruhummerhaler ristede pistacienødder og urteolieFrimanns hjemmebagte brød

Rimet laks
Rimet laks serveret med estragonmayo, æblevinaigrette, brøndkarse samt friterede boghvedekernerFrimanns hjemmebagte brød

Dansk kalvemørbrad
Kalvemørbrad fra Himmerland serveret med let bagt selleri, balsamicosyltet brombær og friske ærteskud. Hertil pommes Anna og rødvinssauce
Chokolade
Frimanns brownie med tvist af snickers. Brownie bagt med karamel og sprøde peanuts. Serveret med limeskum, kompot af skovbær, friske blåbær og frysetørret hindbær.

 

 

Praktisk information

  • Bestil fra min. 2 kuverter.
  • Levering på hele sjælland 179,-
  • Afhent d. 31/12-2023 mellem 10-13 hos Frimanns Gourmet, Ærøvej 7A, 4700 Næstved.
  • Menuen leveres d. 30/12-2023 mellem kl. 10-16.
  • Vi laver hele menuen for jer, det eneste I skal gøre er at varme og anrette. Vejledning medfølger.
  • Sidste frist for ændringer til menuer er senest d. 21.12.23 kl 12.00.

UDSOLGT!!!

4-RETTERS NYTÅRSMENU UDEN FISK 425,- PR. KUVERT.

(Obs. denne menu kan bestilles fra 1 Kuvert)

 

Cremet jordskokkesuppe
Cremet jordskokkesuppe serveret med syltede jordskokker, ristede pistacienødder og urteolieFrimanns hjemmebagte brød

Asparges
Grønne asparges serveret med estragonmayo, æblevinaigrette, brøndkarse samt friterede boghvedekernerFrimanns hjemmebagte brød

Dansk kalvemørbrad
Kalvemørbrad fra Himmerland serveret med let bagt selleri, balsamicosyltet brombær og friske ærteskud. Hertil pommes Anna og rødvinssauce
Chokolade
Frimanns brownie med tvist af snickers. Brownie bagt med karamel og sprøde peanuts. Serveret med limeskum, kompot af skovbær, friske blåbær og frysetørret hindbær.

 

         

 

Afslut året med en smagfuld nytårsmenu 

Vil I gerne hoppe ind i det nye år hjemmefra, så få bragt maden hjem til jer. Slip for alt stress og jag med indkøb og tilberedning på denne særlige dag - og slip for at stå i køkkenet det meste af dagen. Mad ud af huset nytårsaften - lad os stå for maden, så det er lettere og mere overskueligt for jer på årets sidste dag. Det eneste I skal gøre, er, at varme og anrette menuen. Nemmere bliver det ikke. 

 

Bestil nytårsmenu

Nytårsmenuen ud af huset, kan allerede nu bestilles hos Frimanns Gourmet. Menuen er en elegant, smagfuld 4-retters nytårsmenu, og alle retterne er nøje tilrettelagt og sammensat efter de 5 grundsmage: surt, sødt, salt, bittert og umami. Det er din garanti for en afbalanceret og koncenteret smag og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Få maden leveret lige til døren

Nytårsmenu ud af huset 2023 kan bestilles fra min. 2 kuverter, og kan leveres på hele Sjælland for en leveringspris for 179,- (mellem kl. 10:00-16:00 d. 30/12-2023) eller afhentes på selve dagen hos Frimanns Gourment, Ærøvej 7A, 4700 Næstved. Nytårsmenuen kan med fordel bestilles online allerede nu.

 

Kontakt os på telefon: 7022 4322 alle hverdage mellem 8:00-20:00 og weekender fra 8:00-17.00 eller skriv til os på info@frimannsgourmet.dk, hvis I har spørgsmål vedr. bestilling, allergener eller andet. 

 

Ærlig mad skabt fra bunden

Frimanns Gourmet er velsmagende og 100% hjemmelavet mad. Vi bruger aldrig varer fra frost, forarbejdede ingredienser eller andre nemme smutveje. Kun de bedste sæsonbestemte varer bruges - ikke kun fordi de smager bedst, men også af respekt for naturen og miljøet. Vi optimerer brugen af råvarer, så  mindst muligt går til spilde. Alle retter er nøje gennemtænkte og tilrettelagte, derfor betaler du også kun for den mængde, som du har brug for.  

 

Vi glæder os til at høre fra jer.