Elite smiley

BUFFET UD AF HUSET

 

Hos Frimann’s Gourmet er vi stolte af den mad vi laver, og vi vil med glæde levere buffet ud af huset til dig og dine gæster. Vores buffet ud af huset er nøje sammensat, så alle retter er præsentable og serveringsklare selv efter transport.

 

Er du interesseret i at høre mere om vores buffet ud af huset eller ønsker du at reservere en dato, er du velkommen til at ringe til os på 70 22 43 22 eller skrive en email. Du kan også gå på opdagelse her på siden i vores store udvalg af buffeter og bestille online.

 

Du kan se alle vores buffeter her

ALLE VORES BUFFETER UD AF HUSET

ITALIENSK BUFFET

Prøv vores italienske favorit menu til KUN 225,- pr. kuvert.

Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af skønne italienske klassikere og sammensætte din egen menu.

SE MERE

Sommerbuffet

SOMMERBUFFET

Bestil vores Sommerbuffet, med sæsonens allerbedste råvarer, forkælet af vores kokke. Prisen er KUN 225,- pr kuvert.

Kører i perioden 1. juni til 30. august

SE MERE

TAPAS

Hos Frimanns Gourmet er tapas mere end bare pølse, oliven og ost. Vi har været i gryderne og lavet lære delikate smagsoplevelser til jer. Alle vores tapas menuer dækker et fuldt måltid.

Vælg favorit tapas som vi har sammensat eller sammensæt din egen menu.

SE MERE

 

KONFIRMATIONSBUFFET

Vores konfirmationsbuffet tager udgangspunkt i alle konfirmandens livretter, der er alt fra lækkert kød til den hjemmelavede islagkage. Prisen er KUN 250,- pr. kuvert og den kan bestilles fra 20 kuverter.

SE MERE

 

Familiebuffet - Old school

Hos Frimann's Gourmet har vi sammensat en lækker familiebuffet der indeholder hele familiens favoritter. 

Vores favorit buffet koster KUN 250,- pr. kuvert.

 

SE MERE

 

Buffet ud af huset, på hele Sjælland, til alle formål

Vores buffet ud af huset kan anvendes til alle formål fra den mindre fødselsdag til det store bryllup. Alle vores buffeter er kun forslag og vi vil med glæde skræddersy et tilbud til dig efter dine ønsker. Vores buffet ud af huset leveres på hele Sjælland og prisen for levering aftales individuelt. Vores biler kører ofte i København, Nordsjælland samt store dele af det øvrige Sjælland.

 

Vi leverer maden varm og serveringsklar i godkendte termokasser, der er beregnet til transport af varm mad. Det eneste du skal gøre er at nyde dagen med dine gæster. Vores buffet ud af huset anrettes på elegant hvid service. Ønsker du at maden skal anrettes på engangsfade kan det også lade sig gøre. Vi kan også hjælpe med en kok så du kan nyde dagen med dine gæster.

 

Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os, tlf. 70 22 43 22 eller email. Vi glæder os til at høre fra dig.