Elite smiley

DINER TRANSPORTABLE

Hos Frimanns Gourmet tilbyder vi diner transportable til selskaber på alle størrelser, til både private og virksomheder. Vi leverer diner transportable på hele sjælland, til selskabslokalet eller hjem til dit eget køkken.

 

Alt diner transportable leveres i godkendt transport udstyr, der er beregnet til levering af både kold og varm mad. Maden leveres anrettet og serveringsklar lige til at sætte på bordet. Det hele er anrettet på elegant hvid service medmindre andet er aftalt.

 

Har diner transportable fra Frimanns Gourmet fanget din interesse er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 43 22 eller email hvis du ønsker at bestille, høre mere eller blot reservere en dato. Du kan også bestille online her på siden

 

Se vores udvalg af diner transportable HER

VORES BUFFETER

Sammensæt din egen buffet eller vælg en af vores smagfulde favorit buffeter. Alle buffeter leveres anrettet og serveringsklar på elegant hvid service.
SE MERE

3-RETTERS

Prøv en af vores smagfulde favorit menuer eller sammensæt din egen 3-retters menu. Vores selskabsmenuer kan både anrettes på tallerken eller de kan serveres ved bordet.
SE MERE

ANLEDNINGER

Skal du holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller andet kan vi hjælpe med maden. Vi levere også gerne mad til jeres næste påske eller julefrokost.
SE MERE

Diner transportable lavet fra bunden på hele sjælland

Når du bestiller diner transportable fra Frimanns Gourmet, får du hjemmelavet mad til rimlige priser. Vi laver maden fra bunden af de bedste råvarer. Blandt vores specialer er tapas og italiensk buffet, der nemt og elegant kan tilpasses alle former for sammenkomster. Mange danskere har en forkærlighed for de lækre spanske og italienske delikatesser og de mange retter på bordet gør, at der altid er noget for enhver smag.

 

Er tiden kommet hvor barnedåben, konfirmationen, brylluppet eller den store runde dag skal fejres kan vi levere både portionsanrettet menuer og buffeter som diner transportable. Sammensæt selv din mad fra vores hjemmeside eller bestil en af vores favorit menuer. Savner du noget kan vi også skræddersy en menu til jer.

 

Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os, tlf. 70 22 43 22 eller email. Vi glæder os til at høre fra dig.