Elite smiley

MAD UD AF HUSET

Skal I bruge mad ud af huset til jeres næste arrangement, hvor der er kræset for maden og det ikke er samlebåndsarbejde er Frimanns Gourmet det rigtige.

 

Gå på opdagelse i vores univers af smagfulde menuer og bestil online her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller emailØnsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan se alle vores menuer HER

VORES BUFFETER

Vælg en af vores smagfulde buffeter. Alle buffeter leveres anrettet og serveringsklar på elegant hvid service.
SE MERE

 

3-RETTERS

Prøv en af vores smagfulde menuer. Vores selskabsmenuer kan både anrettes på tallerken eller de kan serveres ved bordet.
SE MERE

 

ANLEDNINGER

Skal du holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller andet kan vi hjælpe med maden. Vi levere også gerne mad til jeres næste påske eller julefrokost.
SE MERE

 


Vi tilbyder levering af mad ud af huset på hele Sjælland altid til gode priser

Hos Frimanns Gourmet yder vi madlevering til alle typer af arrangementer. Fra den mindre fødselsdag med 10 gæster til firmaets årlige sommerfest med 500 gæster. Vi laver alt slags mad. Fra portionsanrettet festmad til den helt store aftenbuffet. Tapas, brunch og stående buffet er også en mulighed som mad ud af huset. Endvidere kommer vi på hele sjælland og vil kunne hjælpe Jer om det er København eller Næstved der skal bruges mad.

Alle vores menuer er nøje gennemtænkt og lavet specielt til at kunne leveres fra vores køkken til Jer, uden at det på nogen måder tager skade af det. Alt vores mad leveres anrettet og varmt lige til at sætte på bordet og spise. Nemmere bliver det ikke. Hos os anrettes alt maden på pænt hvidt service med mindre andet er aftalt.
Hver weekend kører vores biler fra køkkenet i Næstved mod København hvor der leveres mad ud af huset. Endvidere kommer vi jævnligt i Roskilde, nordsjælland, Køge, Slagelse, Holbæk samt resten af sjælland. Lyder det som noget som noget for Jer, er I meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en menu der passer til Jeres ønsker og behov. Eller vi kan sammensætte en menu specielt til Jer. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os, 70 22 43 22 eller email

Mad til fest

Lad os klare det hele, så I kan slappe af og hygge om gæsterne til jeres fest. Vi tilpasser menuen efter jeres ønsker. Vi laver alt forarbejdet, står for planlægning, indkøb, tilberedning, anretning samt levering af maden - det bliver ikke nemmere.

 

Mad til alle arrangementer

Mad ud af huset udbringes til alle lejligheder. Festmenu ud af huset, klarer vi også. Skal I holde bryllup, barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag eller en anden særlig anledning, har vi sammensat flere udsøgte menuer. Vi udarbejder også gerne et specielt tilbud, hvis I ønsker at sammensætte jeres egen menu - alt kan som udgangspunkt lade sig gøre. Frimanns Gourmet brænder for at lave den perfekte menu hver gang, og det vil I og jeres gæster kunne se og smage.

 

Billig mad ud af huset

Vi har 14 forskellige buffeter at vælge imellem. Der er alt fra receptionsbuffeten, det lette måltid med lidt godt til ganen, til den klassiske favorit buffet med alle de klassiske favoritretter. Vi har buffeter til enhver lejlighed, som vi har sammensat - eller som I selv kan vælge at sammensætte ud fra jeres ønsker og præferencer. Prisklasserne varierer fra 99,- pr. kuvert til 299,- pr. kuvert.  Gå på opdagelse her på siden og få inspiration til din næste fest eller arrangement. Lækker mad ud af huset til rimelige priser. 

 

Ærlig mad skabt fra bunden

Frimanns Gourmet er velsmagende og 100% hjemmelavet mad. Vi bruger aldrig varer fra frost, forarbejdede ingredienser eller andre nemme smutveje. Kun de bedste sæsonbestemte varer bruges - ikke kun fordi de smager bedst, men også af respekt for naturen og miljøet. Vi optimerer brugen af råvarer, så mindst muligt går til spilde. Alle retter er nøje gennemtænkte og tilrettelagte, derfor betaler du også kun for den mængde, som du har brug for.  Alle vores menuer er sammensat af de 5 grundsmage: surt, sødt, salt, bittert og umami. Din garanti for en afbalanceret og koncentreret smag.

 

Lad os være med til at give jer og jeres gæster en unik smagsoplevelse til jeres næste fest i København eller på Sjælland. Vi tilbereder, forbereder og pakker maden fra vores store, professionelle køkken på Ærøvej i Næstved. Ønsker I at reservere en dato, kontakt os da gerne på telefon: 7022 4322 alle hverdage mellem 8:00-20:00 og weekender fra 8:00-17.00 eller skriv til os på info@frimannsgourmet.dk

 

Vi glæder os til at høre fra jer.