Elite smiley

VELKOMMEN

 

Vores profil

 

Frimann’s Gourmet blev startet af den gastronomiske iværksætter Claus Frimann ud fra en ambition om at gøre festlige lejligheder nemt for dig med lækker, hjemmelavet mad. – en succesfuld og moderne cateringvirksomhed med en leverance på over 50.000 kuverter om året.

Frimann’s Gourmet består af et super dedikeret team af dygtige, uddannede kokke, som alle brænder for at skabe god og ærlig mad skabt helt fra bunden.  Og vi tilbereder, forbereder og pakker maden i et stort, professionelt køkken på Ærøvej i Næstved.

 

I er altid velkommen til at kontakte os på 70 22 43 22 eller skrive en email.       Vi glæder os til at høre fra jer.

 

 

Claus Frimann 

Et fantastisk koncept 


Som koncept er Frimann’s Gourmet helt ideelt hvis du skal afholde et arrangement. Claus og hans team har 10 års erfaring med lækker hjemmelavet mad helt fra bunden. Med Frimann’s Gourmet får du en ægte smagsoplevelse leveret lige til dit arrangement. Det er faktisk lige som at gå på en rigtig god restaurant – forskellen er bare, at alt er tilpasset lige til dit behov, og i dine ønskede rammer.

 

Frimann’s Gourmet er både fleksibelt og nemt for dig. Vi arrangerer med glæde det hele, så du bare kan slappe af, passe dig selv og hygge om dine gæster. Nemmere bliver det ikke!

Fra jord til bord

Når du bestiller menuer hos Frimann’s Gourmet får du altid frisklavet, velsmagende og 100 % hjemmelavet mad. Vi anser nemlig madlavningen for et ædelt håndværk og sætter en stor ære i at skabe de bedste madoplevelser for dig og dine gæster. Vi bruger derfor aldrig varer fra frost, forarbejdede ingredienser eller andre nemme smutveje.  

 

Vores køkkenchef har en klar mission om kun at bruge de bedste sæsonbestemte råvarer simpelthen fordi de smager bedst, men selvfølgelig også af respekt for naturen og miljøet. Og vi har en klar holdning til madspild. Vi bestræber os derfor altid på, at indgå i en bæredygtig produktion, hvor vi optimerer brugen af råvarer, så mindst muligt går til spilde. Det betyder at alle vores retter er nøje gennemtænkte og tilrettelagt, hvorfor du kun betaler for præcis den mængde, du har brug for. Men bare rolig: dine gæster kommer ikke til at gå sultne i seng, for vi sørger altid for at der er nok mad.

 

Vores ambitiøse mission om at lave alt fra bunden, betyder at forberedelsen til et god og hjemmelavet måltid allerede starter først på ugen. Her går køkkenet i gang med de grundlæggende manøvre. Det kan være en fond, der langsomt skal bygges op, grøntsager der skal syltes eller fermenteres. Det kan også være fisk, som skal saltes eller en bolledej til hævning, hvilket betyder at alle vores retter altid har en solid og dyb smag – en smag som du kun plejer at møde på gode restauranter.

 

Lige inden levering, forbereder og tilbereder vi det meste af menuen, så det du får altid er frisklavet. Og vi pakker det i specielle termokasser, så maden har den rette temperatur, når du modtager den.

 

Meget mere end bare mad

Hos os får du altid frisklavet og god mad skabt helt fra bunden. Vores menuer er sammensat af de 5 grundsmage: surt, sødt, salt, bittert og umami.

Dette bidrager til en afbalanceret og koncentreret smag, som vores køkken konstant udvikler på. Den søde smag i vores retter kommer bl.a. fra honning, frugt, bær eller kompot, hvorimod den syrlige smag opstår fra kilder som vin, eddike, surmælksprodukter og æblejuice. Salt finder vi selvfølgelig fra salt men det kunne også være soya, kål og øl bringer maden en bitter smag. Den femte og sidste smag henter vi bl.a. fra vores egen hjemmelavede bouillon og danske, modnede oste, hvilket lige giver det sidste pift til smagsløgene. Smag bare selv!

 

Vores menuer er sammensat og udviklet af vores dygtige kokke, og vi arbejder ud fra en mission om at lave ærlig og velsmagende mad. Denne ambitiøse mission indebærer at vi til en hver tid bruger årstidens, friske råvarer.

 

Spis bare brød til. Vi serverer nemlig altid vores hjemmebagte brød til menuerne.

Pas dig selv - så klarer vi resten

Frimann’s Gourmet er et skræddersyet koncept, som gør det nemt for dig, på de helt store og vigtige dage. Vi tør godt håndterer maden for dig! Konceptet er ganske enkelt: Vi laver alt forarbejdet, og står for planlægning, indkøb, tilberedning, anretning samt levering af maden.

 

Du slipper for alt det besværlige med planlægning og indkøb. Det eneste du skal gøre er bare at bestille din mad her på siden, og servere den for dine gæster.

 

Vi glæder os til at bidrage til en helt unik aften for dig og dine gæster.

Velbekomme!