STUDENTERBUFFET
Prøv en af vores populære studenterbuffeter. Buffeterne kan bruges som det lettere måltid til den helt store aftenbuffet.
Bestil på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
Levering på hele Sjælland
Levering til aftalt tid
Anrettet og serveringsklart

Receptionsbuffet "den lette" 125,- pr. kuvert
Ørredrogn og citroncreme på blinis
Crustade fyldt med creme af svampe og løg
kalvespidsbryst og gremoulata på ristet brød
Varmrøget laks rørt med cremefraiche serveret med syltet rødløg
Chokolade brownie med passionfrugtmousse og pistacie
Receptionsbuffet "favorit" 175,- pr kuvert
Ørredrogn og citroncreme på blinis
Crustade fyldt med creme af svampe og løg
kalvespidsbryst og gremoulata på ristet brød
Varmrøget laks rørt med cremefraiche serveret med syltet rødløg
Tatar med sennepsmayo og karse på ristet rugbrød
spyd med kylling marineret i karry og kokosmælk
Chokolade brownie med passionfrugtmousse og pistacie
Praktisk information
Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at tage filmen af fadene. Bestilles til min. 30 kuverter.
Spørgsmål og svar
Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ
Tapas menu 195,- pr. kuvert
Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche og toppet med friske krydderurter
Håndpillede rejer med asparges, fine ærter og urtecreme
Seranoskinke og cantaloup melon
Tørret spansk nakkefilet "lomo" med semidriedtomat
Chorizo med grillede peberfrugt og syltede løg
Kartoffeltortilla med chorizo og ost
Oliven og pesto
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt
Taleggio med kompot og knas
Praktisk information
Maden er anrettet på elegante hvide fade. Det eneste I skal gøre er at tage filmen af fadene og servere. Bestilles til minimum 10 kuverter.
Spørgsmål og svar
Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ
Sommerbuffet 250,- pr. kuvert
(1. juni – 30. august)
- Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche, toppet med syltet rødløg og dild
- Rosastegt oksecyvette af kornfodret Angus
- Unghanebryst marineret med sommerurter og citron
- Nye danske kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette
- Salat med vandmelon, sukkerærter og feta
- Spidskålssalat med æble og nødder i cremet dressing
- Kold urtedip
- Smør rørt med kærnemælk og estragon
- Hjemmebagt pandebrød serveret
- Jordbærdrøm. Søde jordbær, crumble, vanilje, fløde, brændt chokolade og skovsyre
Se flere spændende menuer - KLIK HER
Praktisk information
Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter.
Spørgsmål og svar
Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ