Elite smiley

STUDENTERBUFFET

 

Prøv en af vores populære studenterbuffeter. Buffeterne kan bruges som det lettere måltid til den helt store aftenbuffet.

 

Bestil på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Levering på hele Sjælland

Levering til aftalt tid

Anrettet og serveringsklart

Receptionsbuffet "den lette" 125,- pr. kuvert

 

Ørredrogn og citroncreme på blinis

Crustade fyldt med creme af svampe og løg

kalvespidsbryst og gremoulata på ristet brød

Varmrøget laks rørt med cremefraiche serveret med syltet rødløg

Chokolade brownie med passionfrugtmousse og pistacie

 

  BESTIL  

 

Receptionsbuffet "favorit" 175,- pr kuvert

 

Ørredrogn og citroncreme på blinis

Crustade fyldt med creme af svampe og løg

kalvespidsbryst og gremoulata på ristet brød

Varmrøget laks rørt med cremefraiche serveret med syltet rødløg

Tatar med sennepsmayo og karse på ristet rugbrød

spyd med kylling marineret i karry og kokosmælk

Chokolade brownie med passionfrugtmousse og pistacie

  BESTIL  

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at tage filmen af fadene. Bestilles til min. 30 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Tapas menu 229,- pr. kuvert

 

Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche og toppet med friske krydderurter

Hvidløgsstegte tigerrejer med tangsalat

Vitello tonnato. Koldt kalvekød med kapers og tunsauce

Charcuteri. Tørret spansk nakkefilet "lomo", chorizo pølse og fenikelsalami

Kartoffeltortilla med chorizo og ost

Oliven, semidried tomat og grillet løg

Tapanade på grillet peberfrugt og mandler samt basilikumspesto

Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt

Friske bær, knus buttercookie, mascarponecreme med citron og vanilje, kompot samt brændt hvid chokolade

BESTIL

 

Praktisk information

Maden er anrettet på elegante hvide fade. Det eneste I skal gøre er at tage filmen af fadene og servere. Bestilles til minimum 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Sommerbuffet 250,- pr. kuvert

(1. juni – 30. august)

 

  • Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche, toppet med syltet rødløg og dild
  • Rosastegt oksecyvette af kornfodret Angus
  • Unghanebryst marineret med sommerurter og citron
  • Nye danske kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette
  • Salat med vandmelon, sukkerærter og feta
  • Spidskålssalat med æble og nødder i cremet dressing
  • Kold urtedip
  • Smør rørt med kærnemælk og estragon
  • Hjemmebagt pandebrød serveret
  • Jordbærdrøm. Søde jordbær, crumble, vanilje, fløde, brændt chokolade og skovsyre

BESTIL

 

Se flere spændende menuer - KLIK HER

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ