Elite smiley

STUDENTERBUFFET

 

Prøv en af vores populære studenterbuffeter. Buffeterne kan bruges som det lettere måltid til den helt store aftenbuffet.

 

Bestil på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Levering på hele Sjælland

Levering til aftalt tid

Anrettet og serveringsklart

Receptionsbuffet "den lette" 125,- pr. kuvert

 

Ørredrogn og citroncreme på blinis

Tatar på ristet rugbrød med sennepsmayo og karse

Varmrøget laks rørt med cremefraiche i krustade

Frimanns hjemmelavede lune deller

Chokolade brownie med passionfrugt og pistacie

 

  BESTIL  

 

Receptionsbuffet "den fyldige" 175,- pr kuvert

 

Ørredrogn og citroncreme på blinis

Tatar på ristet rugbrød med sennepsmayo og karse

Varmrøget laks rørt med cremefraiche i krustade

Frimanns hjemmelavede lune deller

Steak sandwich med Angus okse og pickles og syltet agurk

Små grillpølser med chunky tomat 

Chokolade brownie med passionfrugt og pistacie

 

  BESTIL  

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at tage filmen af fadene. Bestilles til min. 30 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Tapas menu 195,- pr. kuvert

 

Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche og toppet med friske krydderurter

Håndpillede rejer med asparges, fine ærter og urtecreme

Seranoskinke og cantaloup melon

Tørret spansk nakkefilet "lomo" med semidriedtomat

Chorizo med grillede peberfrugt og syltede løg

Kartoffeltortilla med chorizo og ost

Oliven og pesto

Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt

Taleggio med kompot og knas

BESTIL

 

Se flere spændende menuer - KLIK HER

Praktisk information

Maden er anrettet på elegante hvide fade. Det eneste I skal gøre er at tage filmen af fadene og servere. Bestilles til minimum 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Sommerbuffet 250,- pr. kuvert

(1. juni – 30. august)

 

  • Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche, toppet med syltet rødløg og dild
  • Rosastegt oksecyvette af kornfodret Angus
  • Unghanebryst marineret med sommerurter og citron
  • Nye danske kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette
  • Salat med vandmelon, sukkerærter og feta
  • Spidskålssalat med æble og nødder i cremet dressing
  • Kold urtedip
  • Smør rørt med kærnemælk og estragon
  • Hjemmebagt pandebrød serveret
  • Jordbærdrøm. Søde jordbær, makroncrumble, vanilje, fløde, brændt chokolade og skovsyre

BESTIL

 

Se flere spændende menuer - KLIK HER

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ