Elite smiley

BUFFET CATERING

Hvad end der er tale om en fødselsdag der skal fejres, et virksomhedsarrangement eller noget helt tredje, kan vi hos Frimanns Gourmet levere en lækker buffet til formålet

 

Hos Frimanns Gourmet tilbyder vi buffet catering på hele Sjælland til fornuftige priser. Vores buffeter anrettes på elegant hvid service og det leveres anrettet og serveringsklart til jer.

 

Er du interesseret i at høre mere om vores buffet catering eller ønsker du at reservere en dato, er du velkommen til at ringe til os på 70 22 43 22 eller skrive en email. Du kan også gå på opdagelse her på siden i vores store udvalg af buffeter og bestille online.

 

Du kan se alle vores buffeter her

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

Populære buffeter hos Frimanns Gourmet

FAVORIT MENUER

Prøv en af vores populære favorit menuer. Vi har lavet 3 gode favorit buffeter som alle koster 199,- pr. kuvert og kan bestilles helt ned til 10 kuverter.

 

Se favorit buffeterne HER

FORÅRS/SOMMERBUFFET

Det gode vejr står for døren og med afsæt i foråret og sommeren har vi lavet vores forårs/sommerbuffet. Buffeten koster 275,- pr. kuvert og den kan bestilles fra 20 kuverter.

 

Se forårs/sommerbuffeten HER

TASTINGBUFFET

Hos Frimanns Gourmet tænker vi hele tiden i mad og vores nyeste buffet kalder vi tasting buffet. Alle retter i denne buffet kan ses som selvstændige små smagsoplevelser. Buffeten koster 299,- pr. kuvert og kan bestilles fra 20 kuverter.

 

Se tastingbuffeten HER

Frimanns Gourmet er en moderne catering virksomhed, hvis største styrke er at levere førsteklasses mad til vores kunder. Maden er en unik kombination af nytænkning og kreative ideer, blandet med dine ønsker og behov. Hvis du leder med lys og lygte efter en catering virksomhed, der brænder for det de laver, er du havnet det rigtige sted. Vi stræber altid efter at levere en buffet, der indeholder en perfekt kombination af smag, farver og delikat anretning. Vores største passion er at lave delikate retter fra alle hjørner af kloden, og vi kan uden problemer levere den helt rigtige menu til alle slags arrangementer.

 

Hvis vores buffet catering lyder som noget du har lyst til at prøve, kan du bare ringe til os på 70 22 43 22 eller skrive en email. Du er også altid velkommen til at ringe og reservere en dato.