Elite smiley

BUFFET UD AF HUSET

 

Hos Frimann’s Gourmet er vi stolte af den mad vi laver, og vi vil med glæde levere buffet ud af huset til dig og dine gæster. Vores buffet ud af huset er nøje sammensat, så alle retter er præsentable og serveringsklare selv efter transport.

 

Er du interesseret i at høre mere om vores buffet ud af huset eller ønsker du at reservere en dato, er du velkommen til at ringe til os på 70 22 43 22 eller skrive en email. Du kan også gå på opdagelse her på siden i vores store udvalg af buffeter og bestille online.

 

Du kan se alle vores buffeter her

ALLE VORES BUFFETER UD AF HUSET

ITALIENSK BUFFET

Prøv vores italienske favorit menu til KUN 199,- pr. kuvert.

Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af skønne italienske klassikere og sammensætte din egen menu.

SE MERE

 

TAPAS

Hos Frimanns Gourmet er tapas mere end bare pølse, oliven og ost. Vi har været i gryderne og lavet lære delikate smagsoplevelser til jer. Alle vores tapas menuer dækker et fuldt måltid.

Vælg favorit tapas som vi har sammensat eller sammensæt din egen menu.

SE MERE

 

VINTERBUFFET

Vores vinterbuffet er for dig der ønsker en buffet hvor vi har taget udgangspunkt i de råvarer der er i sæson. Vinterbuffeten koster 225,- pr. kuvert og skal bestilles til min. 10 kuverter.

kører i perioden 1. januar til 31. marts

SE MERE

BUFFET

Prøv vores klassiske fest buffet. Du kan enten vælge vores favorit buffet som vi har sammensat eller du kan sammensætte din egen buffet ud fra dine egne favoritter.

Vores favorit buffet koster KUN 199,- pr. kuvert.

SE MERE

 

STUDENTERBUFFET

Bliver du student finder du et bredt udvalg af smagfulde buffeter som dækker de fleste behov. Fra den lette studenterbuffet til den helt store aftenbuffet til studenterfesten. Priser fra 130,- pr. kuvert.

SE MERE

 

KONFIRMATIONSBUFFET

Vores konfirmationsbuffet tager udgangspunkt i alle konfirmandens livretter, der er alt fra lækkert kød til den hjemmelavede islagkage. Prisen er KUN 248,- pr. kuvert og den kan bestilles fra 20 kuverter.

SE MERE

 

SOMMERBUFFET

Det bedre vejr står for døren og hos Frimanns Gourmet har vi lavet en buffet med afsæt i sommeren. Buffeten koster 225,- og kan bestilles fra 10 kuverter.

Kører i perioden 1. juni til 19. august

SE MERE

 

TASTINGBUFFET

Vores tastingbuffet er et udpluk af lækre delikate smagfulde retter, hvor hver enkelt ret er en smagsoplevelse i sig selv. Tastingbuffen koster 299,- og leveres til minimum 20 kuverter.

SE MERE

 

RECEPTIONSBUFFET

Receptionsbuffet er det lette måltid med lidt godt til ganen. Prøv vores favorit menu med 5 dele til 99,- pr. kuvert eller sammensæt din egen receptionsbuffet.

Bestilles til min. 30 kuverter.

SE MERE

 

FØDSELSDAGSBUFFET

Hos Frimann's Gourmet har vi sammensat en lækker fødselsdagsbuffet der indeholder retter til enhver smag. 

Vores favorit buffet koster KUN 250,- pr. kuvert.

 

SE MERE

 

SENSOMMERBUFFET

Sensommerbuffeten er for dig der ønsker en buffet hvor vi har taget udgangspunkt i de råvarer der er i sæson. Sensommerbuffeten koster 225,- pr. kuvert og skal bestilles til min. 10 kuverter.

kører i perioden 20. august til 30. september

SE MERE


 

EFTERÅRSBUFFET

Vores efterårsbuffet er for dig der ønsker en buffet hvor vi har taget udgangspunkt i de råvarer der er i sæson. Efterårsbuffeten koster 225,- pr. kuvert og skal bestilles til min. 10 kuverter.

kører i perioden 1. oktober til 31. december

SE MERE

 

FORÅRSBUFFET

Forårsbuffeten er for dig der ønsker en buffet hvor vi har taget udgangspunkt i de råvarer der er i sæson. Forårsbuffeten koster 225,- pr. kuvert og skal bestilles til min. 10 kuverter.

kører i perioden 1. september til 31. december

SE MERE

 

Buffet ud af huset, på hele Sjælland, til alle formål

Vores buffet ud af huset kan anvendes til alle formål fra den mindre fødselsdag til det store bryllup. Alle vores buffeter er kun forslag og vi vil med glæde skræddersy et tilbud til dig efter dine ønsker. Vores buffet ud af huset leveres på hele Sjælland og prisen for levering aftales individuelt. Vores biler kører ofte i København, Nordsjælland samt store dele af det øvrige Sjælland.

 

Vi leverer maden varm og serveringsklar i godkendte termokasser, der er beregnet til transport af varm mad. Det eneste du skal gøre er at nyde dagen med dine gæster. Vores buffet ud af huset anrettes på elegant hvid service. Ønsker du at maden skal anrettes på engangsfade kan det også lade sig gøre. Vi kan også hjælpe med en kok så du kan nyde dagen med dine gæster.

 

Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os, tlf. 70 22 43 22 eller email. Vi glæder os til at høre fra dig.