Elite smiley

BUFFET UD AF HUSET

 

Hos Frimann’s Gourmet er vi stolte af den mad vi laver, og vi vil med glæde levere buffet ud af huset til dig og dine gæster. Vores buffet ud af huset er nøje sammensat, så alle retter er præsentable og serveringsklare selv efter transport.

 

Er du interesseret i at høre mere om vores buffet ud af huset eller ønsker du at reservere en dato, er du velkommen til at ringe til os på 70 22 43 22 eller skrive en email. Du kan også gå på opdagelse her på siden i vores store udvalg af buffeter og bestille online.

 

Du kan se alle vores buffeter her

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

Populære buffeter hos Frimanns Gourmet

Italiensk buffet

Elsker du også italiensk mad? Prøv vores italiensk menu eller sammensæt din egen buffet, du kan frit vælge mellem de fleste italienske klassikere.

 

Se italiensk buffet HER

Buffet

Sammensæt din egen buffet med både forret, hovedet og dessert eller prøv vores populære favorit buffet til KUN 199,- pr. kuvert.

 

Se buffet HER

Efterårsbuffet

Efteråret står for døren, så hvorfor ikke prøve vores efterårsbuffet. Buffeten tager udgangspunkt i sæsonen råvarer og den koster KUN 265,- pr. kuvert. Buffeten er anrettet på elegant hvid service og leveres anrettet og serveringsklar.

 

Se efterårsbuffet HER

Buffet ud af huset, på hele Sjælland, til alle formål

Vores buffet ud af huset kan anvendes til alle formål fra den mindre fødselsdag til det store bryllup. Alle vores buffeter er kun forslag og vi vil med glæde skræddersy et tilbud til dig efter dine ønsker. Vores buffet ud af huset leveres på hele Sjælland og prisen for levering aftales individuelt. Vores biler kører ofte i København, Nordsjælland samt store dele af det øvrige Sjælland.

 

Vi leverer maden varm og serveringsklar i godkendte termokasser, der er beregnet til transport af varm mad. Det eneste du skal gøre er at nyde dagen med dine gæster. Vores buffet ud af huset anrettes på elegant hvid service. Ønsker du at maden skal anrettes på engangsfade kan det også lade sig gøre. Vi kan også hjælpe med en kok så du kan nyde dagen med dine gæster.

 

Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os, tlf. 70 22 43 22 eller email. Vi glæder os til at høre fra dig.