Elite smiley

DINER TRANSPORTABLE

Hos Frimanns Gourmet tilbyder vi diner transportable til selskaber på alle størrelser, til både private og virksomheder. Vi leverer diner transportable på hele sjælland, til selskabslokalet eller hjem til dit eget køkken.

 

Alt diner transportable leveres i godkendt transport udstyr, der er beregnet til levering af både kold og varm mad. Maden leveres anrettet og serveringsklar lige til at sætte på bordet. Det hele er anrettet på elegant hvid service medmindre andet er aftalt.

 

Har diner transportable fra Frimanns Gourmet fanget din interesse er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 43 22 eller email hvis du ønsker at bestille, høre mere eller blot reservere en dato. Du kan også bestille online her på siden

 

Se vores udvalg af diner transportable HER

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

Populære menuer hos Frimanns Gourmet

Favorit menuer

Prøv en af vores populære favorit menuer. Prisen starter fra 199,- for en buffet og op til 299 for en 3-retters menu. Menuerne kan bestilles fra 10 kuverter.

 

Se menuerne HER

FORÅRS/SOMMERBUFFET

Det gode vejr står for døren og med afsæt i foråret og sommeren har vi lavet vores forårs/sommerbuffet. Buffeten koster 275,- pr. kuvert og den kan bestilles fra 20 kuverter.

 

Se forårs/sommerbuffeten HER

Diner transportable lavet fra bunden på hele sjælland

Når du bestiller diner transportable fra Frimanns Gourmet, får du hjemmelavet mad til rimlige priser. Vi laver maden fra bunden af de bedste råvarer. Blandt vores specialer er tapas og italiensk buffet, der nemt og elegant kan tilpasses alle former for sammenkomster. Mange danskere har en forkærlighed for de lækre spanske og italienske delikatesser og de mange retter på bordet gør, at der altid er noget for enhver smag.

 

Er tiden kommet hvor barnedåben, konfirmationen, brylluppet eller den store runde dag skal fejres kan vi levere både portionsanrettet menuer og buffeter som diner transportable. Sammensæt selv din mad fra vores hjemmeside eller bestil en af vores favorit menuer. Savner du noget kan vi også skræddersy en menu til jer.

 

Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os, tlf. 70 22 43 22 eller email. Vi glæder os til at høre fra dig.