Elite smiley

Forårsbuffet ud af huset

 

Sammensæt selv eller bestil vores forårsbuffet ud af huset her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Læs vores FAQ og få svar på det meste.

 

Levering på hele Sjælland

Levering til aftalt tidAnrettet og serveringsklart

BESTIL

Forårsbuffet 225,- pr. kuvert

(1. april – 30. maj)

 

Varmrøget laks serveret med syltet rødløg, frisk grøn asparges og purløgsdip

Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt

Rosastegt oksecyvette af kornfodret hereford

Unghanebryst serveret med lime-mangochutney

Små nye ovnstegte kartofler med smør og havsalt

Nye salater med grønne asparges, grillet og syltet skalotteløg, bagte mandler og feta

Spæde salater med crudita af fennikel, små fine ærter og sprødstegt bacon

Hjemmelavet islagkage med rabarber og vanilje. Hertil nøddeknas og blåbærkompot tilsmagt med bourbon

BESTIL

 

Se flere spændende menuer - KLIK HER

Praktisk information

Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

Forårsbuffet - sammensæt selv 250 ,- pr. kuvert

 Du kan også selv sammensætte din Forårsbuffet fra vores menukort herunder.

Vælg:                     Ekstra retter:

1 x forretter......... Forret......25,-

2 x kød................  Kød.........35,-

3 x tilbehør.......... Tilbehør....15,-

1 x dessert..........  Dessert....20,-
Rødvins sauce samt hjemmebagt pandebrød med flagesalt, medfølger.

Vælg mellem følgende retter:

Forretter

Varmrøget laks serveret med syltet rødløg, frisk grøn asparges og purløgsdip

Varmrøget kulmulefilet serveret med frisk grøn asparges, beluga linser og pisket hummerfløde

Store flotte rejer serveret med frisk grøn asparges, sprød agurk, brødcrouton, dild og hjemmelavet rød dressing

Terrine af unghane bagt med svampe og pistacie serveret med syltet rødløg og aspargesmayo

Seranoskinke serveret med honning melon og bredbladet persille

Cæsarsalat med stegt kylling, brødcrotoner, tomat, parmasan og sprødstegt bacon
Vælg antal retter: 1 stk.
Ekstra ret............ 25,-

Kød

Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford

Rosastegt oksefilet af kornfodret hereford + 20

Rosastegt oksemørbrad + 30

Unghanebryst serveret med lime-mangochutney

Porchetta, langtidsstegt gris marineret med friske krydderurter

Lammeculotte stegt med krydderurter og citron

Kalveculotte stegt med rosenpeber

Sprængt kalkun glaseret med barbecue


Vælg antal retter: 2 stk.
Ekstra ret............ 35,-

Tilbehør

Små nye ovnstegte kartofler med smør og havsalt

Nye kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette

Nye salater med grønne asparges, grillet og syltet skalotteløg, bagte mandler og feta

Cremet coleslaw med granatæblekerner og sort sesam

Fransk ærtesalat med spæde salater, fine ærter, syltet rødløg samt friske ærteskud

Grønne salater med crudite af grøntsager

Tomatsalat med forskellige tomater, basilikum, rødløg og feta

Sprøde salater med mango, melon og feta

Spæde salater med crudite af fennikel, små fine ærter og sprødstegt bacon

Vælg antal retter: 3 stk.
Ekstra ret............ 15,-

Desserter

Hjemmelavet islagkage med rabarber og vanilje. Hertil nøddeknas og blåbærkompot tilsmagt med bourbon

Hjemmelavet cheesecake med kiksebund og frisk lemontop. Hertil blåbærkompot tilsmagt med bourbon

Rabarbertrifli ”old school”

Chokolade brownie med passionsfrugt mousse, pistacie og frisk frugt

Pannacotta med passionsfrugt

Brie og emmentaler

 

Vælg antal retter: 1 stk.
Ekstra ret............ 20,-

 


Ved bestilling af "sammensæt selv" buffet, eller ønske om at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller mail

Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.