Elite smiley

BRYLLUPSLOKALER

Er I på udkig efter de helt rigtige bryllupslokaler kan Frimanns Gourmet hjælpe Jer. Igennem årerne har vi leveret mad til rigtige mange bryllupper, og har derfor stiftet bekendtskab med mange forskellige steder, hvor der er mulighed for at leje bryllupslokaler.

 

Det er primært bryllupslokaler på Sjælland og i København hvor vi kommer, selvom vi enkelte gange både har været på Fyn og i Jylland.

 

Vi vil hos Frimanns Gourmet meget gerne hjælpe Jer med at finde det helt rigtige bryllupslokale om det er i København eller andet sted på Sjælland gør ikke den store forskel. Det rigtige bryllupslokale skal mere ses i lyset af hvad lige netop Jeres behov er.

 

Ønsker du at høre mere omkring dine muligheder kan vi kontaktes på 70 22 43 22  eller du kan skriv en email.

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

Følgende steder samarbejder vi med, og det er alle lokaler der bliver brugt særligt meget til bryllupper:

  • Sonnerupgaard Gods
  • Rosenfeldt gods
  • Fjordbakken
  • Jungshoved præstegaard

At finde det helt rigtige bryllupslokale er ofte en svær opgave, da alle bryllupslokaler er forskellige og har hver sin charme. Hvilket bryllupslokale er det helt nøjagtigt man er på udkig efter, er det et romantisk lokale til det meget idylliske bryllup på et gods på Sjælland, eller er det et top moderne bryllupslokale i indre København.

 

Et andet spørgsmål er, hvad lokalet skal indeholde. Nogle lokaler er fuldt udstyret med professionelt køkken, borde og stole til x antal personer samt fuld service. Andre lokaler udlejes som råt lokale, hvor man så efterfølgende selv skal ud og leje borde, stole, service mv.

 

Når man ser efter bryllupslokaler, er det også vigtigt at gøre op med sig selv hvilken mad, som man er interesseret i. Er det 3,4 eller 5 retters portionsanrettet mad, eller er det en bryllupsbuffet der ønskes, stiller vidt forskellige krav til køkkenet, og har derfor stor betydning når man skal vælge de rigtige bryllupslokaler.

 

Nogle bryllupslokaler tilbyder også overnatningsmuligheder, hvor man separat eller som en del af hele pakken råder over værelser hvor der kan overnattes. Er der ikke nogen værelser tilknyttet, skal der tænkes på om der er overnatningsmuligheder i nærheden, eller der skal arrangeres fælles bustransport