Elite smiley

SONNERUPGAARD GODS

 

Er I på udkig efter smukke selskabslokaler hvor der er overnatningsmuligheder er Sonnerupgaard Gods en oplagt mulighed. Sonnerupgaard Gods er smukt placeret på midtsjælland og har med sine fire smukke selskabslokaler, gennem flere år har dannet de perfekte rammer for bryllupper, sølvbryllupper, konfirmationer mv.

Læs mere om Sonnerupgaard Gods her

 

LADEN

Det gamle kornmagasin emmer af charme og den rustikke kampestenslade er velegnet til fester fra 70 personer. Laden rummer et utal af muligheder fra det utraditionelle firmaarrangement til det smukke bryllup

FESTFLØJEN

Den gamle hestestald rummer to store festsale som er særligt velegnet til store arrangementer. Hver sal kan rumme 100 gæster. Endvidere har begge sale udgang til dejlig gårdhave med terrasse og græs.

HOVEDBYGNINGEN

Hovedbygningen har været beboet indtil 2001 men kan nu lejes til eksklusive kurser eller arrangementer op til 70 personer. Hovedbygningen rummer mange forskellige muligheder alt efter arrangement type.

KAVALERFLØJEN

Kavalerfløjen er stedet for mindre selskaber, hvor der kan sidde 30 mennesker i den hyggelige spisestue. Derudover findes der flere mindre stuer.

 

Lad et af de fire selskabslokaler på Sonnerupgaard Gods danne rammen om Jeres næste fest.

Det kan være alt fra:

Bryllup – firmafester – kurser – konfirmationer – fødselsdage – receptioner.

 

Frimanns Gourmet hjælper Jer gerne med mad og kokke.

Kontakt os på 70 22 43 22 eller email