Elite smiley

FIRMAFEST

Hos Frimanns Gourmet har vi stor erfaring med afvikling af større firmafester med afvikling af mad fra 100 til 2000 kuverter.

 

Vi hjælper gerne med planlægning samt udarbejdelse af det helt rigtige setup for Jer. Vi har ekspertisen til at stille jer de rigtige spørgsmål, så det sammen med vores dygtige kokke og tjenere er muligt at gennemføre bespisning af mange mennesker indenfor en given tidsramme.

 

Kontakt os allerede idag på 70 22 43 22 eller email og fortæl os hvordan vi kan hjælpe Jer.

Kontakt på tlf.: 70 22 43 22

Hverdage 08.00 - 20.00. Weekend 08.00 - 17.00

FORSLAG TIL MENUER

3-RETTERS MENU 299,- pr. kuvert inkl. moms 

Saltet laks

  • Saltet laks med peber og purløg lagt på farvede salater med skum af økologisk rygeost
  • Hjemmebagt pandebrød med havsalt og olivenolie

Oksemørbrad

  • Rosastegt oksemørbrad med frisk timian, serveret med bagte rodfrugter, mini portobello, friske ærteskud samt små kartofler bagt i smør. Hertil timiansauce

Panna cotta

  • Kærnemælks panna cotta med syltet skovbær samt skum og karamelknas

TASTINGBUFFET 299,- pr. kuvert inkl. moms

  •  Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche og friske krydderurter toppet på salater med lakserogn og radise crudite.
  • Skiver af koldrøget tun med salat af cremefraiche æble, kapers og peberrod.
  • Pandebrød bagt på økologisk fuldkorns ølandshvede.
  • Braiseret kalvespidsbryst i cremet sauce med pore og estragon.
  • Små marineret kartofler
  • Unghanebryst i portvin og kantareller.
  • Farvede hjertesalat vendt med grillet squash, grønne asparges og honningdressing
  •  Saint Nectire rødkit ost og blå økologisk kornblomst fra Thise mejeri med figenkompot oliven og grovkiks
  • Panna Cotta med pasionsfrugtgele og karamelknas. 

Har I selv nogle ideer, vil vi rigtig gerne hjælpe med at realisere dem. Som udgangspunkt kan alt lade sig gøre.

Kontakt os allerede i dag på 70 22 43 22 eller email og hør hvordan vi kan hjælpe Jer.

Vi ser frem til at høre fra Jer.