
SENSOMMER BUFFET
Sammensæt selv eller bestil vores sensommerbuffet ud af huset her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
Læs vores FAQ og få svar på det meste.
Levering på hele Sjælland
Levering til aftalt tid
Anrettet og serveringsklart

Sensommerbuffet 225,- pr. kuvert
(sensommerbuffet er tilgængelig i perioden 20. august - 30. september)
Varmrøget laks serveret med crudite af fennikel, dild og aspargesmayo
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt
Rosastegt oksecyvette af kornfodret Hereford
Porchetta, langtidsstegt gris marineret med friske krydderurter
Små smørristede kartofler med havsalt
Forskellige salater med pære, granatæble, bagte mandler og feta
Grønne salater med bagte pastinakker og sveskeblommer
Rødvinssauce
Hjemmelavet islagkage med kirsebær og vanilje. hertil nøddeknas og blåbærkompot tilsmagt med bourbon.
Se flere spændende menuer - KLIK HER
Praktisk information
Maden er anrettet på hvid service og det varme er pakket i termokasser. Det eneste I skal gøre er at skære kødet og varme saucen. Bemærk I skal selv have fade til kødet og saucekander. Bestilles til min. 10 kuverter.
Spørgsmål og svar
Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ
Sensommerbuffet - sammensæt selv 250 ,- pr. kuvert
Du kan også selv sammensætte din sensommerbuffet fra vores menukort herunder.
Vælg: Ekstra retter:
1 x forretter......... Forret......25,-
2 x kød................ Kød.........35,-
3 x tilbehør.......... Tilbehør....15,-
1 x dessert.......... Dessert....20,-
Vælg mellem følgende retter:
Forretter

Varmrøget laks serveret med crudite af fennikel, dild og aspargesmayo
Varmrøget kulmulefilet serveret med store rejer, grillet citron, belugalinser og pisket hummerfløde
Store flotte rejer serveret med frisk grøn asparges, sprød agurk, brødcrouton, dild og hjemmelavet rød dressing
Terrine af unghane serveret med honningmelon og bredbladet persille
Cæsarsalat med stegt kylling, brødcroutoner, tomat, parmesan og sprødstegt bacon
Vælg antal retter: 1 stk.
Ekstra ret............ 25,-
Kød

Rosastegt oksecuvette af kornfodret Hereford
Rosastegt oksefilet af kornfodret Hereford +30,-
Rosastegt oksemørbrad +40,-
Unghanebryst serveret med lime-mangochutney
Porchetta, langtidsstegt gris marineret med friske krydderurter
Lammeculotte stegt med rosenpeber
Sprængt kalkun glaseret med barbecue
Vælg antal retter: 2 stk.
Ekstra ret............ 35,-
Tilbehør

Små smørristede kartofler med havsalt
Kolde kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette
Forskellige salater med pære, granatæble, bagte mandler og feta
Farvet salat med bagt skorzonerrod, crudite af æble samt grillet og syltet skalotteløg
Grønne salater med bagte pastinakker og sveskeblommer
Tomatsalat med forskellige tomater, basilikum, rødløg og feta
Farvet salat med grillet squash, bagt skorzonerrod og syltet grøn tomat
Vælg antal retter: 3 stk.
Ekstra ret............ 15,-
Desserter

Hjemmelavet islagkage med kirsebær og vanilje. Hertil nøddeknas og blåbærkompot, tilsmagt med bourbon
Hjemmelavet cheesecake med kiksebund og frisk lemontop. Hertil blåbærkompot tilsmagt med bourbon
Luftig chokolademousse med skum og friske bær
Bærtrifli. Kompot af sensommerbær, makroner og friske bær
Chokolade brownie med hindbærmousse, pistacie og friske bær
Pannacotta med syltet sensommerbær
Brie og emmentaler
Vælg antal retter: 1 stk.
Ekstra ret............ 20,-
Ved bestilling af "sammensæt selv" buffet, eller ønske om at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller mail
Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.